Karriär

Vi söker alltid nya talanger. Vill du vara en del av vårat specialiserade team?

Bli en del av vårt team

Illustration

För att våra kunder ska uppleva den bästa servicen från oss så fokuserar vi på att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna till att utföra ett kvalificerat arbete mot våra kunder.

Vi tror att personlig utveckling, fysisk träning och mental återhämtning är viktiga parametrar för att skapa nöjda medarbetare och nöjda kunder.

Lediga Tjänster

 • Article illustration photo

  Redovisningskonsult sökes

  Är du en dedikerad redovisningskonsult som ser fram emot en ljus framtid i ett starkt företag, där du får utvecklas och lära dig allt och lite till så är det här din stora chans.

  Vem är du?
  Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat några år på redovisningsbyrå där du självständigt har gjort flertalet årsredovisningar då vi i dagsläget har behov av den kompetensen. Du talar och skriver flytande svenska och mycket god engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta dig som verkligen brinner för redovisning, samarbete i team och har ett härligt driv.

 • Article illustration photo

  Junior Redovisningskonsult

  Är du nyutexaminerad ekonom som brinner för redovisning och som ser fram emot en ljus framtid i ett starkt företag, där du får utvecklas och lära dig allt och lite till så är det här din stora chans.
  Dina arbetsuppgifter i urval:● Löpande bokföring● Fakturering, (kund och leverantör)● Behjälplig vid månadsbokslut● Kontoavstämningar● Momsdeklarationer● Arbetsgivaravgifter● Enkla löner

 • Article illustration photo

  Allmän intresseanmälan

  Du är välkommen att göra en allmän intresseanmälan för jobb hos oss. 


  Skicka ditt CV till es.gnitnuoccasn%40tkatnok

Nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag?